control-room-69118-le-mans-belgia-me.jpg

Pidämme huolta turvatekniikasta

Joustava palvelu

Konsultoinnista ja tarpeen kartoituksesta suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. 

Palvelumme taipuu kaikenkokoisiin tarpeisiin. Osaaminen on henkilöstössä, työntekijämme ovat olleet yli 30 vuoden aikana mukana niin lentokenttien turvaratkaisuissa, ydinvoimalahankkeissa, satamissa, teollisuudessa, kaupan-alan kohteissa, valtionhallinnossa ja kaupunkien/kuntien hankkeissa. Toimimme myös pienemmissä kiinteistöjen ja taloyhtiöiden, jopa yksityisasuntojen ja loma-asuntojen turvaratkaisuissa.


Tuotteet valitaan kuhunkin tarpeeseen sopiviksi ja palvelut rakennetaan tukemaan toimivaa järjestelmää. 


Palvelutiimi muodostetaan asiakkaan ja tarpeen mukaan kattamaan suunnittelu, pääkäyttöpalvelut, projektinjohto, asennus, huollot ja korjaukset sekä raportointi ja palvelutason valvonta. Tarkoituksena on helpottaa sinun työtäsi ja antaa tiimimme ja suuren asiantuntijajoukon osaaminen tueksesi. 

Palveluihin voidaan ottaa mukaan juuri haluamasi tahot alihankkijoiksi ja toteuttajiksi, asiakkaana pääset mukaan valintaprosessiin niin laitteiden kuin palveluiden osalta .

airport-dusseldorf-197743-me.jpg

Kaiken kokoisiin tarpeisiin

Toimintaa ohjaa yhteinen päämäärä

 Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen, oikeat tuotteet ja kustannustehokkuus ohjaavat toimintaamme. 365 tulee siitä, että haluamme ratkaisuiden olevan joka päivä käytettävissäsi: Laatu ja käytettävyys etusijalla.

Ajattelemme aina asiakaan etua ja asiakkaan kannalta parasta ratkaisua ja tapaa hoitaa asiat mallikkaasti. 


Kustannustehokuus tarkoittaa paitsi laadukkaita tuotteita, myös hinnan merkitystä hankintapäätöksessä. Halvin hinta ei ole aina paras, kuitenkaan ylihintainen ratkaisukaan ei ole kenellekään eduksi. Pidämme asiakkaan puolta toimituksissamme. Olemme aidosti tekemässä työtä asiakkaallemme niinkuin tekisimme sitä itsellemme.


Tärkein yhteinen päämäärä on saada toimivat ratkaisut, sekä säästää sinun aikaasi.

K%C3%A4nnykk%C3%A4-me.png

Uusinta tekniniikkaa, vai vanhan ylläpitoa?

Tunnemme uusimmat mahdollisuudet

Turvatekniikan kehitys on jatkuvaa. Esittelemme vaihtoehdoiksi myös jotain uutta - saat vastauksia vaikkapa allaoleviin kysymyksiin.  Kysy meiltä, saat tietoa jopa täysin ilmaisesti.


Tarvitseeko kaikkien laitteiden sijaita kiinteistöissä, vai voisiko palvelimet keskittää yhteen konesaliin ? Mitä silloin tulee huomioida, mikä ratkaisu valitaan ? Tulisiko säästöä, tehostuuko ylläpito, helpottuuko hallinta ja pääkäyttö ?


Voisiko järjestelmien hallinan hoitaa mobiililaitteella ? Näkeekö myös kamerakuvat matkapuhemella ? Voiko lisätä tien päällä olessaan helposti uuden kulkuoikeuden kiinteistöön ? Onko pakko sitoa omat rahat laitteisiin, voisiko ratkaisuna olla palveluhankinta tai SaaS palvelu ?


Korvataanko vanha kamera koaksiaaliin liitettävällä uudella HD-kameralla , vai vaihdetaanko kaapelonti ? Onko nykyisen kulunvalvonnan kulkutunnisteissamme mitään salausta, löytyykö jotain tietoturvallisempaa ratkaisua ? Miten ajoneuvojen liikkuminen ratkaistaan, rekisterikilpi vai etätunniste ? Mitä eroa on aktiivisella ja passiivisella etätunnisteella ? Mikä sopii meille ?


Tarvitseeko käyttäjien kulkea avainniput taskussaan ? Myös huoltomiesten? Voisiko ovista liikua mobiililaitteella ilman mukana pidettäviä kulkutunnisteita ?  


Oletko valmis muutokseen, kerromme mielellään lisää.Video_Doorbell_SkyBell_Apple_iPhone_hi-png-en-US-1-me.png

Palvelut

Kartoituskäynti 

Soita ja kysy, toimimme PK-seudulla (Helsinki-Hämeenlinna alueella). Tulemme miellellään katsomaan kohteesi ja tekemään ehdotukset

Turvaratkaisut

Kameravalvonta

Kulunvalvonta

Avainhallinta

Murtovalvonta

PalovaroitinMuut ratkaisut

Neuvottelutilat /

Vieraskirja 

Työajanseuranta

Kiinteistöjen energiansäästö

Ota yhteyttä

Juha Laakkonen

Toimitusjohtaja

0400-244 324

juha.laakkonen@365-turvatekniikka.fi

Toimipisteet

Muut Linkit: 365-Kiinteistökeskus LKV